Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Bedrijfsinterieur, Hardenberg

Bedrijfsinterieur Itter

Bedrijfsinterieur Itter

Deze multifunctionele wand is naast afscheiding van de ruimte ook een etalage voor de producten van Itter. Wanneer een klant bij Itter op bezoek komt om de mogelijkheden te bespreken word je op deze manier omringt door voorbeeldproducten.

Behalve de wand heeft Stijlmakers ook een balie gerealiseerd in de ontvangstruimte. De balie is een mooie afscheiding tussen de wachtruimte en de werkplekken. Aan de achterzijde van de balie is kastruimte te vinden.

Het meubel is eenvoudig van vorm, maar door details als het verlichte logo en de houten plint wordt het een uniek maatwerk meubel.

Gebruikte materialen

Gemelamineerd plaatmateriaal en LED verlichting

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?