Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Entree, woonkamer en eetkamer

Een groen statement

Een modern interieur in een landelijke omgeving

In deze strakke eigentijdse woning hebben we verschillende meubelen mogen realiseren.

De grote groene kastenwand in de woonkamer springt het meest in het oog. De sprekende kleur past goed in de lichte woonkamer, omgeven door glas.

In de eetkamer is een grote tafel met subtiel marmerpatroon gerealiseerd. De marmervleug loopt naadloos door in het onderstel van de tafel. Door te kiezen voor een watervalmodel blijven de zichtlijnen vanuit de woonkamer rustig.

In de hal is gekozen voor een warmere uitstraling met het gefineerde garderobemeubel. Het meubel is ingebouwd in de wand zodat de hal een open en ruime plek blijft. In combinatie met de verlichting is het een strak en praktisch meubel geworden.

Gebruikte materialen

Kastenwand: Gemelamineerd plaatmateriaal - Eettafel: Watervast verlijmd berkenmultiplex met HPL toplaag - Garderobenis: Blank gelakt eikenfineer

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?