Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Woonboederij, Ommen

Klassiek landelijke woonkeuken

Klassiek landelijke woonkeuken

Deze keuken is een echte klassieker. Kaderfronten worden al sinds jaar en dag toegepast en zorgen voor een klassiek landelijke uitstraling. In de kastenwand tegenover het eiland is een koffie-nis met verlichting gerealiseerd. In de linker hoge kast is de koel-/vriescombinatie te vinden. In de rechter kast is een vaatwasser op hoogte gerealiseerd, een optie waar steeds vaker voor wordt gekozen.

Opvallend detail is de blauwe kleur waarin de keuken is gespoten. Deze kleur is namelijk een afgeleide van oude Franse Louvredeurtjes van de eigenaresse. Daarnaast werd deze kleur (of een afgeleide hiervan) heel vroeger in boerenwoningen en bedrijven toegepast omdat het vliegen werend zou werken. Een mooie samenloop van omstandigheden.

De boerderij waar deze keuken is geplaatst is opgesplitst in twee woningen, bekijk hier de keuken van de andere woning. 


Gebruikte materialen

Werkblad: Composiet - Fronten: Massief eiken - Apparatuur: Smeg, Siemens & Novy

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?