Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Voor jou in het juiste perspectief

Bedrijfsinterieur

Stijlmakers is een interessante partner bij de inrichting van je bedrijfspand. We voelen goed aan wat nodig is en vertalen de wensen naar een stijlvol en praktisch interieur, waarbij gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie voorop staan.

Onderzoek op locatie

Hoe is de routing? Waar wordt de ruimte voor gebruikt? Hoe werk je? Om een ontwerp te kunnen maken dat aansluit bij de gebruiker onderzoeken we eerst hoe het interieur gebruikt wordt en inventariseren we welke eisen er aan het interieur worden gesteld.

Flexibele partner

Stijlmakers werkt ook voor externe interieurarchitecten. We zijn een ervaren en flexibele uitvoerende partner die weet wat er moet gebeuren.

Onze Werkwijze
Onze Werkwijze

Onze werkwijze

0
1
Kennismaking

Het eerste gesprek voeren we vaak op locatie, zodat wij de ruimte kunnen zien en voelen en jij jouw wensen kenbaar kunt maken.

0
2
Schetsvoorstel

In een eerste schetsvoorstel verwerken we al jouw wensen. We zoeken naar de juiste match in kleur en materiaal en stemmen ons voorstel af op jouw wensen

0
3
Ontwerp

Met een uitgewerkt 3D ontwerp krijg je een realistisch beeld van de nieuwe situatie. De materialisatie stemmen we af in onze Stijlruimte.

0
4
Offerte

Aan de hand van de gekozen materialen komen we met een passende offerte. Bij akkoord zetten we de puntjes op de i voordat we over gaan tot de bouw.

0
5
Realiseren op maat

Wanneer we alles hebben ingemeten en de technische tekeningen zijn gemaakt, gaan onze meubelmakers aan de slag.

0
6
Montage

De montage en de afwerking vragen de nodige precisie. Wij zorgen dat het plaatsen of inbouwen van jouw interieur tot in detail wordt uitgevoerd.

Duurzaamheid als dagelijkse bezigheid

De ene keer staan we tot de enkels in de massieve houtkrullen, een ander keer werken we met glas of kunststof. Wat het ook is, verantwoord omgaan met de materialen is voor ons een dagelijkse bezigheid.

Keurmerken

Stijlmakers staat garant voor degelijkheid en duurzaamheid. Door maatwerk inrichtingen te vervaardigen van hoge kwaliteit gebruiken we niet meer grondstoffen en materialen dan nodig is. Vrijwel alle hout gerelateerde materialen die wij toepassen, zijn voorzien van het FSC of PCFC keurmerk.

Weet je al precies wat je wilt? Of mis je juist wat perspectief?

Wij creëren voor jou een uniek ontwerp.
Stijlmakers maakt waar jij van droomt.

Laat je inspireren

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen maken? Laat je inspireren door de unieke interieurs van andere klanten van Stijlmakers.

Binnenkijken bij

Hoor het eens van een ander

De keuken, de bijkeuken, de scheidingswand en zelfs de badkamer... Ja alles is in perfecte harmonie met elkaar, waardoor onze woning luxe, overzicht en een heerlijke rust uitstraalt.

Lucinde Ramaker

Die keuken van ons is best uitgesproken. Okergeel blad met een terracotta vloer en matzwart front. Door een open houding en een goed luisterend oor, durfde Stijlmakers dit avontuur met ons aan. En zie het resultaat eens. Geweldig.

Alide Horstra

Na zoveel gemaakte keuzes voor ons fijne nieuwbouwhuis liepen we een beetje vast. De basis en veel ideeën waren er, maar dan? We waren op zoek naar meer eenheid en gezelligheid. Na concrete tips, adviezen en een prachtig ontwerp, hebben we nu ons droominterieur!

Tess Hendriksen

Transparant, sociaal, creatief en nuchter! Precies wat we zochten en dus lieten we Stijlmakers een plan maken om onze te verbouwen woning van een mooi plan te voorzien. Een geheel woonadvies voor de totale benedenverdieping. In 1 woord…Fantastisch! Al onze wensen zijn verwerkt. Fijn wonen, top!

Familie Peters

Omdat Stijlmakers ons zo vaak getipt werd, gingen we op ons gevoel af en waren we niet bang onze droomkeuken uit handen te geven. De gesprekken waren bijzonder ontspannen, hebben we flink gelachen, en was de sfeer altijd top. Fijn samenwerken zo!

Familie Verheijen

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.