Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Interieuradvies op maat

Stijlmakers Maatwerk Interieurs

Een maatwerk meubel is vaak het sluitstuk van het interieur. Maar wist je dat wij ook eerder in het proces al mee kunnen denken? Onze interieurontwerper kan adviseren op het gebied van indeling, kleur, materiaal en verlichting.

Een maatwerk meubel is vaak het sluitstuk van uw interieur. Maar wist u dat wij ook eerder in het proces al mee kunnen denken? Onze interieurontwerper kan u adviseren op het gebied van indeling, kleur, materiaal en verlichting.

U kunt bij ons terecht voor een compleet interieuradvies met maatwerk interieur oplossingen. Maar ook voor enkel een advies op het gebied van indeling of kleur denken we graag met u mee.

Artist Impression

Met een artist impression krijgt u een duidelijk beeld van de sfeer van de ruimte. Het verhelderd niet alleen de verhouding van de meubelen tot de ruimte, maar ook van het effect van verschillende kleuren en materialen.
Het ontwerpproces

Van losse ideeën naar een compleet interieurontwerp

Allereerst proberen we uw wensen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Wij zijn er om de verschillende ideeën bij elkaar te brengen tot een persoonlijk ontwerp. Of heeft u misschien nog helemaal geen idee? Laat u door ons inspireren!

Het doel is een leef- en/of werkomgeving die precies aansluit bij uw behoefte. Een uitgebreid interieurontwerp geeft richting in de weg naar uw ideale interieur.

Indelingsvoorstel en lichtplan

Vorm en sfeer gaan hand in hand. Zonder een goed lichtplan of logische indeling komt de ruimte niet tot zijn recht. Om inzichtelijk te krijgen hoe je de ruimte efficiënt indeelt en maximaal benut werken we met een indelingsvoorstel. Aan de hand van deze indeling en functies in de ruimte stellen we een lichtplan op met armaturen passend bij uw stijl.

Materiaalstudie

Het is gemakkelijk verdwaald te raken in de wereld van materiaal. Met onze uitgebreide kennis van de mogelijkheden kunnen wij u voorzien van gedegen advies. Zowel in materialen voor de structuur van de ruimte zoals wanden en vloeren, als in de materialen voor meubels en stoffering.
Onze Werkwijze
Onze Werkwijze

Onze werkwijze

0
1
Kennismaking

Het eerste gesprek voeren we vaak op locatie, zodat wij de ruimte kunnen zien en voelen en jij jouw wensen kenbaar kunt maken.

0
2
Schetsvoorstel

In een eerste schetsvoorstel verwerken we al jouw wensen. We zoeken naar de juiste match in kleur en materiaal en stemmen ons voorstel af op jouw wensen

0
3
Ontwerp

Met een uitgewerkt 3D ontwerp krijg je een realistisch beeld van de nieuwe situatie. De materialisatie stemmen we af in onze Stijlruimte.

0
4
Offerte

Aan de hand van de gekozen materialen komen we met een passende offerte. Bij akkoord zetten we de puntjes op de i voordat we over gaan tot de bouw.

0
5
Realiseren op maat

Wanneer we alles hebben ingemeten en de technische tekeningen zijn gemaakt, gaan onze meubelmakers aan de slag.

0
6
Montage

De montage en de afwerking vragen de nodige precisie. Wij zorgen dat het plaatsen of inbouwen van jouw interieur tot in detail wordt uitgevoerd.

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Partners

We werken alleen met de allerbeste merken, onze jarenlange ervaring met onder andere deze partners...