Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Stijlmakers Maatwerk Interieurs

Wij zijn team Stijlmakers

De typische Stijlmakers klant houdt niet van standaard en kan tot in detail zoeken naar het best passende materiaal voor een uniek interieur.

Wij herkennen ons in onze klant. Ook wij leggen de lat hoog en zien onbegrensde mogelijkheden in elk project. Hoe complexer de wens, hoe fanatieker we worden.  

We doen het samen

Meedenken staat bij ons centraal. We doen het graag samen. Mooie dingen maken is één, maar de gebruiker blij maken met een product dat hem geweldig past, geeft de meeste voldoening.

Onze Stijlruimte staat helemaal in het teken van inspireren en stijl bepalen. Klanten ontdekken hier de oneindige mogelijkheden die Stijlmakers biedt.  

In onze werkplaats tref je een goede combinatie van vakmanschap en moderne techniek. Ons streven is zo modern mogelijk, maar met gevoel voor materialen.

 

Onze Werkwijze
Onze Werkwijze

Onze werkwijze

0
1
Kennismaking

Het eerste gesprek voeren we vaak op locatie, zodat wij de ruimte kunnen zien en voelen en jij jouw wensen kenbaar kunt maken.

0
2
Schetsvoorstel

In een eerste schetsvoorstel verwerken we al jouw wensen. We zoeken naar de juiste match in kleur en materiaal en stemmen ons voorstel af op jouw wensen

0
3
Ontwerp

Met een uitgewerkt 3D ontwerp krijg je een realistisch beeld van de nieuwe situatie. De materialisatie stemmen we af in onze Stijlruimte.

0
4
Offerte

Aan de hand van de gekozen materialen komen we met een passende offerte. Bij akkoord zetten we de puntjes op de i voordat we over gaan tot de bouw.

0
5
Realiseren op maat

Wanneer we alles hebben ingemeten en de technische tekeningen zijn gemaakt, gaan onze meubelmakers aan de slag.

0
6
Montage

De montage en de afwerking vragen de nodige precisie. Wij zorgen dat het plaatsen of inbouwen van jouw interieur tot in detail wordt uitgevoerd.

Het team van
Stijlmakers

Samen de schouders eronder om mooie dingen te maken. Dat kenmerkt het jonge team van Stijlmakers. Acht gemotiveerde vakmensen met liefde voor hun vak. Ieder met zijn eigen kracht.

Rieke van Dijk
Ontwerp en verkoop
0523-271113rieke@stijlmakers.nl
Glenn Benneker
Werkvoorbereider
06-30949186glenn@stijlmakers.nl
Arjan ten Brinke
Stijlmaker
0523-271113info@stijlmakers.nl
Gerrit Boers
Stijlmaker
0523-271113info@stijlmakers.nl
Rick Nijman
Stijlmaker
0523-271113info@stijlmakers.nl
Jeroen van 't Holt
Stijlmaker
0523-271113info@stijlmakers.nl
Bert van der Veen
Stijlmaker
0523-271113info@stijlmakers.nl
Wilma Harsevoort
Administratie en HR
0523-271113info@stijlmakers.nl
Gerrit Jan Harsevoort
Stijlmaker
0523-271113info@stijlmakers.nl
Alberto Harsevoort
Eigenaar
06-53965587alberto@stijlmakers.nl

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Wil je deel uitmaken van het Stijlmakers team?

Echte talentvolle interieurbouwers maken zichzelf onmisbaar. Ben jij de 'kehl' die wij missen in ons interieur? Dan willen we graag met je kennismaken!

Partners

We werken alleen met de allerbeste merken, onze jarenlange ervaring met onder andere deze partners...