Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Interieurontwerp en inrichting

Traumahelikopter Amsterdam UMC

Ontwerp en uitvoering

Het Amsterdam UMC (locatie VUmc) vertrouwde ons het ontwerp en de uitvoering van het interieur voor de nieuwe standplaats van de traumahelikopter toe.

Allereerst was het zaak ons te verdiepen in het bijzondere vak wat de artsen, verpleegkundigen en piloot uitvoeren. Aan de hand van deze informatie ontstond een ontwerp voor de verschillende ruimtes.

De meubelen zijn precies aangepast naar de behoefte van de opdrachtgever. Denk hierbij bijvoorbeeld aan garderobekasten voor de uniformen en helmen. Of verstelbare bureau's en maatwerk kasten ten behoeve van onder andere porto's in de controlekamer.

Maar naast deze ruimtes zijn er ook een aantal leefruimtes gerealiseerd in het gebouw, zoals een woonkamer met keuken en slaapkamers met badkamer.

Het was een mooie ervaring om ons tijdelijk onder te mogen dompelen in het vak van deze bijzondere mensen.

Gebruikte materialen

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?