Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Kleurrijke interieuronderdelen

Interieur in kleur!

Een kleurrijk interieur

De hulpvraag begon bij een kastenwand in de woonkamer en eindigde bij een kastenwand, stalen deuren en een eetkamermeubel.

De gedurfde kleurencombinaties en de speelse vormentaal maken het interieur een geheel, zonder voorspelbaar te zijn.

Het eetkamermeubel is uitgevoerd in blank gelakt eikenfineer met verzonken zitkussen, stevig rugkussen en handige lades. Zo biedt het meubel niet alleen voldoende zitplek maar ook ruimte voor decoratie en opbergen.

De stalen deuren zijn gespoten in een bijzondere zachtgroene kleur. De deur naar de hal is voorzien van licht getint glas om de aandacht van de ruimte hierachter af te lijden.

De kastenwand bestaat uit kasten in verschillende vormen tot het plafond en open nisjes. De nis voor de kinderen is aan de binnenzijde bekleed met wolvilt en voorzien van functionele LED verlichting.

Gebruikte materialen

Kastenwand: Fenix NTM - Eetkamerbank: Eikenfineer - Deuren: Staal

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?