Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Maatwerk meubelen

De meerwaarde van maatwerk

Een naadloos interieur

Dit project onderstreept de waarde van maatwerk. De keuken is het centrale punt in de ruimte en past naadloos in lijn met het plafond. De keuken heeft allerlei bijzondere details, zoals onder andere: Een gouden Quooker, een electrisch uitgooisysteem bij de koelkast, hele brede lades aan de voorzijde van het eiland, een doorlopende greeplijst.. Hoe langer je kijkt, hoe meer details opvallen.

Aan de achterzijde van de hoge kastenwand is het televisiemeubel gerealiseerd. Het meubel biedt ruimte aan multimediasystemen en een knusse haard.

De grote bloemen achter de bank verbergen een schuifdeur naar de achterliggende ruimte. Zo gaan functionaliteit en esthetiek hand in hand!

Ook in de badkamer zijn Stijlmakers meubels te vinden. Het badmeubel is uitgevoerd in blankgelakt eikenfineer en heeft grote lades. Al met al een mooi project met een prachtig eindresultaat!

Gebruikte materialen

Kastenwand: Gemelamineerd plaatmateriaal - Eettafel: Watervast verlijmd berkenmultiplex met HPL toplaag - Garderobenis: Blank gelakt eikenfineer

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?