Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Renovatie en ontwerp

Een droom van een Walk-In Closet

Een droom van een walk-in-closet

De volledige bovenverdieping van deze woning had geen bestemming. Door de flauwe kap is er weinig praktische hoogte in de ruimte. Door slim om te gaan met het aanwezige vloeroppervlak en het toevoegen van flinke dakramen is de zolder een prachtige functionele ruimte geworden.

De renovatie begint op de begane grond met een maatwerk trap voorzien van kastruimte. Boven aangekomen ga je door de maatwerk massief houten taatsdeur tussen ruime kledingkasten door naar de ontspanningsruimte. Deze is voorzien van verschillende kasten, een kleine werkplek en een hoekje voor ontspanning.

Gebruikte materialen

Fronten: Eiken vloerdelen en gemelamineerd plaatmateriaal, Trap: Maatwerk staal met eikenhouten treden voorzien van decospuitwerk met bronsdeeltjes.

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?