Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Maatwerk interieur

Een gouden knipoog

Een interieur met een gouden knipoog

Stijlmakers mocht het sluitstuk leveren op de grondige renovatie van deze mooie karakteristieke woning.

Dit project bestond uit drie onderdelen: Een kastenwand in de eethoek, een schuifdeur bij de trappen en een televisiemeubel met geïntegreerde haard.

Een belangrijk aandachtspunt in het ontwerp was een lichte basis. Het Arte behang in de woonkamer is een blikvanger en hier moesten de kleuren op aansluiten. Uiteindelijk is er voor de kastenwand gekozen voor een metallic plaatmateriaal dat prachtig aansluit bij de verlichting. Het televisiemeubel is uitgevoerd in een matte lak in een kleur die zowel bij het behang als de gouden kastenwand past.

De grote schuifdeuren zijn echte blikvangers geworden. Het bijzondere art-deco profiel geeft de deuren een unieke uitstraling. Door te kiezen voor hout in plaats van staal krijgt het geheel een warme uitstraling die past bij het klassieke karakter van de woning.

Gebruikte materialen

Kastenwand: Gemelamineerd plaatmateriaal - Televisiemeubel: Spuitwerk - Schuifdeuren: Massief essen op kleur gespoten

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?