Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Maatwerk keuken, Hardenberg

Een keuken in twee kleuren

Een keuken in twee kleuren

Dat de wand tussen keuken en eethoek eruit moest wist de klant zeker. Maar hoe kom je dan tot de ideale opstelling van de keuken?

Het resultaat is een multifunctionele kastenwand die tevens als optische afscheiding dient van de bijkeuken en een groot kookeiland met een licht karakter.

De maatwerk stalen taatsdeur in de kastenwand is herhaald tussen de eetkamer en hal. Zo ontstaat verbinding tussen de verschillende leefruimtes.

De fronten van de kastenwand zijn afgewerkt met een warm bruine beits en matte twee componentenlak. Zo zorgt de kastenwand voor warmte in het strakke ontwerp.

Gebruikte materialen

Werkblad: Keramiek - Fronten: Stijlmakers' eikenfineer - Apparatuur: Siemens, Bora, Caressi

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?