Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Woonboerderij, Ommen

Eigentijds landelijke woonkeuken

Eigentijds landelijke woonkeuken

De eigenaren van deze authentieke boerderij wisten duidelijk wat ze wilden. Een keuken die past bij de sfeer van de woning maar met een eigentijdse uitstraling.

Het gebint bij het eiland springt meteen in het oog. Door het eiland hier omheen te plaatsen neemt deze zo min mogelijk werkbare ruimte in beslag en een natuurlijke looproute blijft behouden.

Een ander opvallend detail in deze keuken is de afwerking van de kastenwand, hier moest namelijk gewerkt worden met schuine kanten. Zowel links als rechts van de dubbele deur bevindt zich een kastenwand van vloer tot plafond. Deze kasten lopen bovenin mee met de hoek van het plafond.

De boerderij waar deze keuken is geplaatst is opgesplitst in twee woningen, bekijk hier de keuken van de andere woning.

Gebruikte materialen

Werkblad: Composiet - Fronten: Eikenfineer - Apparatuur: Falcon & Novy

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?