Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Maatwerk keuken, Hardenberg

Opvallen met geel!

Opvallen met geel!

Wat een onderscheidend ontwerp heeft deze opvallende keuken. De gele ombouw van het aanrecht springt als eerste in het oog, maar hoe langer je kijkt hoe meer details er opvallen.

Bijvoorbeeld het stalen onderstel van het aanrecht, wat het de uitstraling van een dressoir geeft. Dit wordt versterkt doordat het aanrecht een paar centimeter dieper is als de kastenwand.

Daarnaast heeft deze klant gekozen voor een Pitt Cooking op inductie. De ronde pitten hebben een speels effect op de lange lijnen van het aanrecht.

Gebruikte materialen

Werkblad: Kunststof, Egger - Kookplaat: Pitt & I-Cooking - Apparatuur: Siemens, Bosch & Novy

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?