Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Bedrijfsinterieur, Houten

Bedrijfsinterieur Huidzorg Houten

Bedrijfsinterieur Huidzorg Houten

Huidzorg Houten had een duidelijk beeld van wat ze nodig hadden om efficiënt te kunnen werken, alleen realisatie nog. Stijlmakers heeft een fris en modern interieur ontworpen en uitgevoerd. Wit als basis zorgt voor een opgeruimd karakter. Als steunkleur komt paars terug. De ronde hoek verzacht het ontwerp en zorgt voor een vriendelijke uitstraling.

Maatwerk kan een ontwerp tot in detail perfectioneren. In dit ontwerp is bijvoorbeeld een medicijnkastje in de wand gerealiseerd aan de linkerzijde van de balie. Ook vind je aan de achterkant van de balie een kastenwand. In de achterliggende ruimte is op dezelfde plek kastruimte gerealiseerd. Zo wordt iedere centimeter van de ruimte efficiënt benut.

Gebruikte materialen

Gemelamineerd plaatmateriaal, LED verlichting & glas

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?