Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Inrichting, Rheezerveen

Modern landelijk interieur

Modern landelijk interieur

In samenwerking met interieurontwerper Leo Eulink heeft Stijlmakers zowel de maatwerk meubelen als de keuken gerealiseerd.

De haardombouw in de woonkamer heeft ook plek voor de televisie. In de plafondkoof is verlichting geïntegreerd en onderin over de gehele breedte van de wand een televisiemeubel met lades.

Naast inbouw kan je bij maatwerk ook denken aan losse meubelen. De servieskast hierboven te zien past in materiaal en vorm naadloos bij het televisiemeubel onder de haard.

De keuken is uitgevoerd in een chique taupe tint met een matte afwerking. Opvallend is de brede ombouw rondom de kastenwand, uitgevoerd in het frontmateriaal. Deze komt weer terug in de zijpanelen van het aanrecht.

Gebruikte materialen

Werkblad: Composiet - Fronten: Spuitwerk - Apparatuur: Miele, Bosch, Novy & Quooker

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?