Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Maatwerk keuken, Diffelen

Een keuken met karakter

Een keuken met karakter

Verstopt tussen de bomen staat de karakteristieke woning van deze klant. Volledig gerenoveerd en aangepast aan de moderne eisen van nu.

De keuken is uitgevoerd in vloerdelen met een massief eiken toplaag, welke de keuken zijn robuuste karakter geven. De grote schouw boven het inductiefornuis brengt het geheel samen.

De kastenwand bestaat uit een hoge koelkast, een wijnkoeler voor 54 (!) flessen en een hoge vriezer. Kortom, een complete woonkeuken van alle gemakken voorzien.

Gebruikte materialen

Werkblad: Belgisch hardsteen - Fronten: Eiken vloerdelen - Apparatuur: Falcon, Novy, Lechai & Quooker

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?