Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Interieurontwerp en inrichting

Keuken en badkamers

Maatwerk keuken en badkamers

Onze samenwerking begon in dit geval bij de keuken. De uitdaging was om zo veel mogelijk uit de beschikbare ruimte te halen. Door de deur in de kastenwand te verwerken ontstaat een indrukwekkende kastenwand die helemaal onderdeel is geworden van de ruimte.

Naast de grote kastenwand zijn er meerdere maatwerk details te ontdekken, zoals de positionering van het zwevende dressoir voorbij het gebint en de doorlopende gouden greeplijst in het kookeiland.

Naast de keuken mochten we ook de badkamers en het toilet voor onze rekening nemen. Door te werken met warme materialen, een vleugje groen en extra aandacht te hebben voor (sier)verlichting zijn een drietal heel prettige ruimtes ontstaan.

Gebruikte materialen

Werkblad: Dekton - Fronten: Cleaf, Egger - Taatsdeur: Massief eiken - Apparatuur: Bosch, Siemens - Wasbakken: Solid Surface

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?