Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Gerenoveerde boerderij, Hardenberg

Authentiek en eigentijds

Authentiek en eigentijds

Deze authentieke woonboerderij is onder architectuurverbouwd. Alle maatwerk onderdelen heeft Stijlmakers voor haar rekening genomen.

Om rust en eenheid te creëren zijn dezelfde materialen door de gehele woning toegepast. Zo zijn de meubels in de badkamer en de bijkeuken ook uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de keuken en kastenwanden, met dezelfde robuuste stalen grepen.

De strakke wanden en vloeren contrasteren prachtig met het robuuste authentieke materiaal van de meubelen.

Over ieder detail is nagedacht. Dit is ook goed te zien inde open kast bij de trap: Het gebint loopt door de kast en ieder legbord is inhoogte gelijk met een traptrede.

Gebruikte materialen

Werkblad: Belgisch hardsteen - Fronten: Massief eiken - Apparatuur: Falcon, Novy & Quooker - Overige interieuronderdelen: Massief, rustiek eiken

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?