Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Maatwerk inrichting, Hardenberg

Orthodontiepraktijk

Orthodontiepraktijk

De inrichting van de vorige ruimte van Orthodontiepraktijk Hardenberg beviel goed, zodoende dat wij ook de inrichting van de nieuwe praktijk voor onze rekening mochten nemen.

Een medische omgeving brengt geheel eigen uitdagingen met zich mee. We denken graag mee om zo de inrichting perfect af te stemmen op de werkprocessen. Details zoals bijvoorbeeld de LED verlichting bij de kasten van de sterilisatie zijn naast functioneel ook een absolute meerwaarde voor de uitstraling van de ruimte.

Om met de indeling van de werkplekken zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen heeft Stijlmakers een prototype gemaakt om fysiek uit te kunnen proberen waar alle instrumenten moeten liggen. Zo weet je zeker dat je nooit meer misgrijpt.

De inrichting van de orthodontiepraktijk Hardenberg is een mooi voorbeeld van totaalinrichting: Wij beperken ons niet tot enkel een los of maatwerk meubel, maar denken ook mee in ontwerp en concept.

Gebruikte materialen

Makkelijk af te nemen kunststoffen - Stoffering: Kunstleer - Latten details van massief eiken

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?