Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Totaalinrichting, Hilvarenbeek

Totaalinrichting in Hilvarenbeek

Totaalinrichting in Hilvarenbeek

Toen deze klant vanuit het oosten naar het zuiden verhuisde vertrouwden ze ook voor deze woning de inrichting toe aan Stijlmakers.

De keuken met kaderfronten, het strakke witte badmeubel, de grote kastenwand in het kantoor en de kledingkasten: Alles sluit op elkaar aan en maakt de woning tot een eenheid.

In de keuken is gekozen voor een lichte grijstint, tegenover de strakke witte fronten op de overige meubels. Overal is dezelfde zwarte meubelknop toegepast. En let ook op de verassing in het keukenkastje.

Gebruikte materialen

Werkblad: Keramiek - Fronten: Op kleur gespoten kaderfronten - Apparatuur: Miele, Novy, Quooker

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?