Meer weten?

Offerte aanvragen

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers? Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers. Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

0
0
Bedankt voor je bericht!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oeps, er is iets fout gegaan.

Neem contact op met ons als dit vaker gebeurd.

Verbouwde woonboerderij, Dedemsvaart

Verbouwde woonboerderij

Verbouwde woonboerderij

De vraag van deze klant begon bij een keukenrenovatie. Maar van het een kwam het ander en het eindresultaat mag er zijn!

Vanuit de woonkamer en eethoek valt vooral de lengte van deze keuken op. Deze wordt benadrukt door het lijnenspel van het werkblad, de greeplijsten en de LED verlichting.

Het werkblad van de keuken is herhaald in het televisie/haardmeubel. Ook de donkere houtstructuur vindt je in verschillende verschijningsvormen terug in de kasten in de woon- en slaapkamer.

Gebruikte materialen

Werkblad: Keramiek - Fronten: Gemelamineerd plaatmateriaal - Apparatuur: Atag, AEG, Quooker

Meer weten?

Heb je interesse in een op maat gemaakt interieur van Stijlmakers?
Wanneer je je wensen in onderstaand formulier omschrijft, nemen wij contact met je op voor een afspraak. In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer over de mogelijkheden van Stijlmakers.
Je ontvangt een passende offerte per mail. Bij vragen kun je altijd bellen met tel. 0523-271113.

Meer inspiratie opdoen?